Atención: Tu navegador no soporta algunas funcionalidades necesarias. Te recomendamos que utilizes Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

A llegir!

📚 Mediació LIJ

  • 114
    Mecenas

Què trobareu a les subscripcions d'agost?

Hola a tots!!

Com que segurament esteu ja de vacances o a punt de fer-les, i no tenim els nostres contextos de mediació habituals, per aquest mes, he pensat en una activitat diferent! Us proposo un joc en família! (o amics, o qui vulgueu!)

He creat un joc de cartes per dinamitzar converses literàries (senzilles, no patiu!) a partir de les lectures que estiguem fent durant les vacances. El joc és senzill, consta de 32 cartes, i la dinàmica és llegir-ne una cada dia i fer el repte que ens proposi. No patiu que tindreu el document amb les instruccions i totes les indicacions necessàries per jugar-hi. La idea de fons és passar-ho bé en família i que el joc ens permeti parlar de lectura. I a més a més, vol ser un recurs que ens quedi i que puguem aprofitar també durant el curs en clubs de lectura, a l'aula… Espero que us agradi!


Així doncs, el contingut d'aquest mes d'agost queda de la següent manera per a les diferents subscripcions:

  • MEDIACIÓ: Joc de cartes Històries en joc! Un estiu literari
  • LECTURA EN VEU ALTA: Vídeo amb recomanacions de lectures ideals per a posar a la maleta aquestes vacances
  • COMPLETA: Joc de cartes + vídeo de recomanacions

Ah, i una altra cosa! Com veureu he avançat aquesta publicació (que normalment publico pels vols del dia 20 de cada mes), i també avançaré la publicació dels continguts perquè tingueu temps d'imprimir les cartes i tenir-les a punt per posar a la maleta. Estigueu alerta que el dia 22 de juliol ho tindreu tot publicat!

Quines ganes tinc que ho pugueu veure i us animeu a jugar-hi! Mentrestant, que passeu un bon final de juliol!

Comentarios (0)

Escribe un comentario

Para añadir un comentario, inicia tu sesión o regístrate.