Alert: Your browser does not support full functionality of our app and you may experience certain errors. We recommend that you use Chrome, Firefox or Internet Explorer Edge instead.

A llegir!

📚 Mediació LIJ

  • 116
    Subscribers

Què trobareu a les subscripcions de setembre?

Hola a tots!

Espero que les vacances hagin anat d’allò més bé i que hàgiu pogut jugar una mica amb el joc per parlar de les lectures en família. Ara que l’inici de curs s’acosta, i per a començar-lo amb la motxilla ben carregada, he preparat un material molt xulo que espero que us sigui molt útil i us faciliti la tasca de mediació. És un recurs que em fa especial il·lusió compartir amb vosaltres perquè es tracta d’una col·laboració que he preparat amb la Melania del Pino @loscuentosdelacaputxeta,  una mediadora increïble a qui tinc la sort de tenir com a amiga i companya d’aventures. Si encara no la seguiu, us recomano que ho feu ;)

I per la lectura en veu alta, us mantindré també una incògnita perquè encara no us desvetllo els títols de les propostes. Estic llegint molt en veu alta aquestes vacances i com que m’està costant decidir-me, deixaré la tria pel final de mes, no fos cas que durant aquests dies que queden d’agost m’enamori d’algun llibre i decideixi recomar-vos-el per a llegir-lo en veu alta.


Per tant, aquest mes de setembre els continguts seran els següents:
  • MEDIACIÓ: Un recurs per a preparar propostes de mediació elaborat a quatre mans amb la Melania del Pino
  • LECTURA EN VEU ALTA: Dues propostes de llibres que no sabreu fins el dia 1 de setembre
  • COMPLETA: recurs de mediació + propostes de lectures en veu alta

Que acabeu de passar un final d’agost ple de bones lectures!

Comments (2)

Gemma Castelló

This comment has been deleted by their author.

Maria Gajas Roig

Hola, Gemma!
Doncs depèn… Hi ha recursos pensats directament per a diverses edats, però tots són adaptables des d’un 3r de Primària emdavant.
La gràcia és que les propostes puguin ser un punt de partida perquè les pugueu adaptar als vostres contextos ☺️

Write a comment

Log in with your account or sign up to add your comment.