Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

A llegir!

📚 Mediació LIJ

  • 74
    Mecenes

Què trobareu a les subscripcions de març?

Si el mes passat us deia que em sorprenia tenir gairebé 60 mecenes, imagineu-vos ara que ja sou gairebé 70! Estic molt contenta de veure que seguiu aquí i que us hi aneu afegint! Com sempre, moltíssimes gràcies per la confiança!

El mes de març és especial perquè el dia 21 se celebra el Dia Mundial de la Poesia, i com no podia ser d'altra manera, tots els continguts de març giraran entorn els textos poètics.

Així doncs, aquest mes, a les subscripcions hi trobareu el següent:

  • MEDIACIÓ: Una proposta per fer una dinàmica amb poemes i acostar els infants i joves a la poesia buscant que aquesta els interpel·li.
  • LECTURA EN VEU ALTA: Un vídeo amb propostes de poesia per fer lectura en veu alta a l'aula o en família. Per què la poesia és el text per excel·lència per a ser compartit en veu alta! Veureu que hi ha més d'una recomanació perquè triar només dos llibres, m'ha estat impossible!
  • COMPLET: La proposta d'activitat + el vídeo amb les recomanacions de lectura en veu alta.

  • I durant el mes, totes les subscripcions rebreu, en primícia, el butlletí de recomanacions per Sant Jordi, que sembla mentida, però ja el tenim a tocar!