Atenció: El teu navegador no té suport per algunes funcionalitats necessàries. Et recomanem que utilitzis Chrome, Firefox o Internet Explorer Edge.

A llegir!

📚 Mediació LIJ

  • 74
    Mecenes

Què trobareu a les subscripcions de febrer?

Vull començar aquest post agraint-vos de tot cor el suport que em doneu sent mecenes d'aquest petit espai. Gairebé som 60 i a mi em sembla una xifra increïble! Espero estar a l'altura de les vostres expectatives!

Algunes heu compartit amb mi i a les xarxes com heu posat en pràctica l'activitat de mediació i com us heu aventurat a fer lectura en veu alta de les propostes que us vaig plantejar al gener. No eren fàcils i m'agrada molt veure que us hi atreviu i us funcionen 🤩

Aquest mes de febrer, a les subscripcions hi trobareu el següent:

  • MEDIACIÓ: Una proposta per fer el tancament d'una lectura: inventar-ne la faixa. És una activitat que ens permet parlar dels paratextos, ressaltar aspectes de la novel·la, sintetitzar, recomanar...
  • LECTURA EN VEU ALTA: un vídeo amb dues propostes de lectura en veu alta per fer a l'aula o en família. Aquest mes tindreu un llibre adreçat sobretot a Infantil i un per a Primària (pot funcionar a qualsevol curs de 1r a 6è!). 
  • COMPLET: la proposta d'activitat + el vídeo amb les recomanacions de lectura en veu alta.

🎁 I totes les subscripcions tindreu, a més a més, un regalet en forma de vídeo! No us dic res més perquè vull que sigui sorpresa!! Als posts de cada categoria us ho explicaré!